Virgil van Dijk geniet van 'zijn' supporterslied bij Liverpool

Virgil van Dijk vindt het prachtig dat de Liverpool-fans van het nummer 'Dirty Old Town' een speciale versie voor hem hebben gemaakt. De captain van Oranje geeft in het Algemeen Dagblad aan dat hij de filmpjes met zingende supporters veel voorbij heeft zien komen.

"Geweldig. Terwijl ik pas een jaar bij Liverpool ben, hè. Een liedje over mij, dat is al prachtig. Ik zie er echt heel veel voorbijkomen. En het is ook nog een goed nummer, een nummer dat iedereen pakt", aldus Van Dijk. De verdediger was met de 1-2 tegen Bayern München, in de return van de achtste finale van de Champions League, weer van grote waarde voor The Reds. "Ik ben fit, speel alles en ik heb ook nog eens al langere tijd een aardig niveau te pakken. In de groepsfase van de Champions League hadden we alle uitwedstrijden verloren. Daarin konden we niet overtuigen. Maar in München tegen Bayern lieten we het wel zien. Dat stemt je wel vrolijk."

Van Dijk treedt donderdag met Oranje aan tegen Wit-Rusland, in het kader van de EK-kwalificatie. Zondag is Duitsland de tegenstander.

Video's van 'It's Virgil van Dijk':