Allegri over toekomst Ronaldo: 'Heb de berichten in de media ook gelezen'

Ook aankomend seizoen is sterspeler Cristiano Ronaldo te bewonderen in het shirt van Juventus. Dit verzekert Massimilliano Allegri de supporters van de club. De trainer heeft naar eigen zeggen een gesprek met de spits gehad over een mogelijk vertrek. Er waren de afgelopen tijd namelijk geruchten dat Ronaldo terug zou keren bij Real Madrid.

Afwezigheid Ronaldo

De Oude Dame begint zondag aan het Serie A-seizoen op bezoek bij Udinese. Voorafgaand aan deze wedstrijd kreeg trainer Allegri de nodige vragen over de toekomst van de Portugees. Hij speelde afgelopen donderdag namelijk ook niet mee met een oefenwedstrijd van de O23: "Ronaldo speelde donderdag niet, omdat hij zwaar heeft getraind en ik hem een halve dag vrijaf had gegeven", verklaart Allegri. "Ronaldo is een bonus voor ons, hij is een garantie voor een groot aantal doelpunten. Tuurlijk, we moeten als team te werk gaan maar we moeten ook het beste uit elk individu halen."

Transfer

Op de persconferentie ging Allegri ook in op een mogelijke transfer: "Ik heb de berichten in de media ook gelezen. Hij heeft altijd goed getraind en wilde ons nooit verlaten. Cristiano heeft me verteld dat hij bij Juventus zal blijven." 

Het contract van de aanvaller loopt na volgend seizoen af in Turijn. Tot dusver lijkt het erop dat zowel de club als Ronaldo, geen oren hebben naar een langere samenwerking.