WTF: Oud-speler Willem II verdacht van trappen dubbele enkelbreuk bij 68-jarige man

Virgil Misidjan, oud-speler van Willem II en nu actief voor het Bulgaarse PFK Ludogorets, wordt verdacht van de gewelddadige parkeerruzie waarbij het de 68-jarige Ron van Akelijen een dubbele enkelbreuk opliep. Dat bevestigt zijn advocate tegenover het Algemeen Dagblad.  Misidjan moet op 30 maart voor de Bredase rechtbank verschijnen op verdenking van mishandeling.

"Misidjan zou het in Roosendaal aan de stok hebben gekregen met de bewoner van het pand waar hij zijn auto voor had geparkeerd. Hij blokkeerde de toegang tot het achterterrein van het echtpaar Van Akelijen", zo schrijft het medium.

"Van Akelijen uitte tegenover Misidjan zijn ongenoegen over de geparkeerde auto, die op dat moment al van zijn plek was gereden door een kennis van de voetballer. Volgens deze kennis heeft het slachtoffer als eerste geduwd en zou hij ook discriminerende opmerkingen hebben gemaakt tegen de voetballer."

Hartpatiënt
Zijn vrouw Henny van Akelijen ontkent dat echter. "Mijn man heeft de automobilist beleefd gevraagd of  zijn auto wilde wegzetten. Meer niet. De dader gaf zijn bril aan zijn kennis en liep op Ron af om hem ter plekke onderuit te trappen. En dat allemaal terwijl hij hartpatiënt is. Mijn man heeft de dader geen moment geprovoceerd'", zegt zij.   

De dame krijgt nog altijd rillingen als ze de foto ziet van de enkel van haar man. "De artsen waren geschokt. De dader moet precies geweten hebben wat hij deed. Het moet een professional geweest zijn."