'Real Madrid-coach Zidane maakt werk van komst Mbappé'

'Real Madrid-coach Zidane maakt werk van komst Mbappé'

Kylian Mbappé lijkt deze zomer onhoudbaar voor zijn huidige club AS Monaco. Het Franse toptalent wordt begeerd door vele topclubs. Zinédine Zidane zou zelfs al persoonlijk hebben gebeld met Mbappé in een poging om de aanvaller naar Real Madrid te halen. 

Onder andere Arsenal en Paris Saint-Germain zouden al een bedrag op tafel willen leggen bij AS Monaco dat het huidige recordbedrag, 105 miljoen euro voor Pogba, zou verbreken. Real Madrid wil de aanvaller ook graag hebben dus haalt de club alles uit de kast om de Fransman naar zich toe te trekken. Trainer Zinédine Zidane heeft volgens L'Equipe al persoonlijk gesproken met het talent. 

Doorbraak

De 18-jarige Mbappé brak dit seizoen door bij het grote publiek. In de Champions League en in de Ligue 1 speelde de aanvaller zeer sterk. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de vele topclubs uit Europa. AS Monaco zou al meerdere aanbiedingen hebben gehad voor de Franse dribbelaar. Mbappé speelde dit seizoen 44 wedstijden voor de Monegasken. Hij scoorde 26 keer en gaf veertien assists.