Scheidsrechter bekend voor Feyenoord - Marseille

De scheidsrechters voor de halve finale van de Conference League zijn bekend gemaakt. Feyenoord neemt het op tegen Olympique Marseille en het duel zal in De Kuip begeleid worden door Michael Oliver.

De 37-jarige Engelsman wordt langs de lijn geholpen door Stuart Burt en Simon Bennett. Anthony Taylor is aangewezen als vierde man. Een unicum want donderdag is er voor het eerst in de competitie een VAR aanwezig. De mannen die in het busje zitten zijn Chris Kavanagh en Stuart Atwell.

Het is de eerste wedstrijd die Oliver gaat fluiten in de Conference League. De scheidsrechter floot twee keer eerder in De Kuip, namelijk in 2013 tijdens de verloren wedstrijd van Feyenoord tegen Kuban Krasnodar (1-2) en in 2017 toen de Rotterdammers de laatste wedstrijd van de Champions League groepsfase speelden en wonnen in De Kuip van Napoli met 2-1.

Eerder dit seizoen floot Oliver onder meer de wedstrijden Chelsea - Manchester City, FC Barcelona - Bayern München en Borussia Dortmund - Ajax. Ook was de Engelsman afgelopen zomer aanwezig op het EK.