Broer van Messi spoorloos: Bloed en pistool gevonden in zijn boot

Matias Messi, de broer van Lionel Messi, wordt gezocht door de Argentijnse politie nadat er bloed en een pistool in zijn boot werden gevonden. Dat melden Argentijnse media vrijdagavond.

Het gezicht van Matias Messi zat helemaal onder het bloed toen hij met zijn boot de haven van de private visclub vlakbij zijn huis in Argentinië bereikte. “Het resultaat van een ongeval toen ik een zandbak raakte met mijn boot”, verklaarde hij aan een veiligheidsagent in de buurt.

Even later onderzochten agenten de boot, die vol lag met bloed. Er werd zelfs een pistool gevonden. Toen de inspecteurs Matias Messi wilden ondervragen, was hij verdwenen. De politie is nu dan ook op zoek naar Matias.

Ziekenhuis
In een officieel statement laat de familie van Messi weten dat Matias geen wapen aan boord zou hebben gehad. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis. “Hij heeft verschillende verwondingen opgelopen - een gebroken kaak en snijwonden aan zijn gezicht - nadat hij met zijn hoofd tegen een windscherm knalde toen zijn boot op een zandbank botste.”