Lunchberichten: Probleem Feyenoord na Karsdorp-deal? Veltman gespot op Schiphol

Lunchtijd: even heerlijk een broodje of wat anders lekkers naar binnen werken, en natuurlijk even het voetbalnieuws bijlezen. Met onze lunchberichten ben je in één hapklaar overzicht helemaal bij.

  • Schalke 04 wil Amin Younes van Ajax overnemen. De club uit Gelsenkirchen heeft naar verluidt tien miljoen euro over voor de buitenspeler van de Amsterdammers.
  • Joël Veltman is een dag voor de eerste training van Ajax gespot op Schiphol. De verdediger is net terug van vakantie, maar vertrekt alweer uit Nederland. Is een transfer aanstaande?
  • Feyenoord kan het na de Karsdorp-deal wel eens moeilijk krijgen op de transfermarkt, voorspelt journalist Valentijn Driessen. "Ze zullen nu zelf de hoofdprijs moeten betalen, ook aan de subtop van Nederland."
  • Wesley Sneijder lijkt zijn carrière in de Verenigde Staten voort te zetten. De recordinternational zou op het punt staan een tweejarig contract voor Los Angeles FC te tekenen. In Amerika kan de middenvelder naar verluidt drie miljoen euro per jaar verdienen.