Transfernieuws: Lars Veldwijk en Monica Geuze gaan vanaf nu vloggen in Rotterdam, bij Sparta

Lars Veldwijk vertrekt naar Sparta Rotterdam. De boomlange spits speelde vorig seizoen bij FC Groningen, maar kreeg toen ruzie met trainer Ernest Faber. Hierdoor is de 26-jarige aanvaller weinig aan spelen toegekomen. Veldwijk hoopt bij de degradadant uit Rotterdam zijn carrière weer nieuw leven in te blazen: "Ik heb heel duidelijk gekozen voor Sparta Rotterdam."

"De club wil promoveren"

"Na gesprekken met de technische mensen bleek duidelijk dat de ambitie van Sparta heel erg aansluit bij mijn plannen", aldus Veldwijk op de clubwebsite. "De club wil promoveren. Dat de Eerste Divisie komend seizoen een hele interessante editie wordt met veel clubs die bovenin willen spelen is bekend, maar die uitdaging gaan we graag aan. Persoonlijk vind ik het ook prettig om terug te keren naar deze regio en dan is Sparta een uitstekende keuze.”

Monica Geuze

Lars Veldwijk kwam vorig seizoen meer in het nieuws door de vlogs van zijn vriendin en vlogster Monica Geuze, dan door zijn mooie acties op het veld. Geuze en Veldwijk zijn in verwachting van een kindje, maar dat weerhoudt het koppel er niet van om zo'n beetje alles over hun leven op internet te zetten. FC Groningen-aanvoerder Sergio Padt liet aan het eind van het seizoen ook weten dat dit niet in het voordeel werkte van Veldwijk.