John van den Brom snakt naar hervatting Eredivisie: "Ik heb een goed gevoel"

John van den Brom heeft zin in de tweede seizoenshelft. Zijn ploeg mag vrijdagavond in de eerste wedstrijd van de speelronde aantreden tegen Go Ahead Eagles.

"Ik ben benieuwd of we het niveau van de trainingen doortrekken", blikt Van den Brom vooruit op de clubsite. "Benieuwd of we verder gaan zoals we afgelopen jaar tegen FC Twente zijn geëindigd. Ik heb er een goed gevoel over, maar uiteindelijk moet het morgen gebeuren en dat weten we."

'Echte wedstrijd'

De trainer van AZ is naar eigen zeggen wel klaar met de voorbereiding. "Na tien, elf dagen voorbereiding snak ik weer naar een 'echte' wedstrijd." 

Van den Brom is vooral benieuwd naar de tegenstander. "Ze hebben er drie spelers bij gehaald, onder wie Elvis Manu, dus daar ben je altijd nieuwsgierig naar. We weten hoe ze spelen, kennen Hans de Koning door en door. Hij zal proberen die drie nieuwe jongens in te passen, maar morgen zie ik wel hoe hij dat gaat doen."

Er zijn ook nog twee meevallers te melden wat betreft AZ. Ron Vlaar en Ridgeciano Haps zijn allebei fit verklaard en ze kunnen weer aan de bak tegen de 'Eagles'.