Büttner werd uitgelachen bij Manchester United: "Toen was ik het zat"

Büttner werd uitgelachen bij Manchester United: "Toen was ik het zat"

Vitesse-speler Alexander Büttner speelde in het verleden bij Manchester United, waar hij zijn eerste week bij de topclub uit Engeland nog heel goed kan herinneren. De 28-jarige speler beging namelijk een grote fout in die week.

Büttner wist pas na een tijdje dat de rondo's zijn verdeeld over drie groepen bij Manchester United. Eén rondo voor de Spaans spreken spelers, één voor de jonge spelers en één rondo voor de grote sterren. "Ik maakte de grote fout om meteen bij de sterren te gaan staan, omdat ik met Robin meeliep", zo vertelt Büttner tegenover De Telegraaf.

Zo speelde Büttner tegen bijvoorbeeld Giggs, Rooney en Rio Ferdinand. "Nou, je begrijpt wel hoe dat ging. Ik stond de hele tijd in het midden. Wat er ook gebeurde: ’Alex, in het midden!’ Dat heeft een week geduurd. Toen was ik het zat. Op vrijdag riep ik: ’Nee, wat er ook gebeurt, ik ga niet meer in het midden! Ik ben geen gek, hè’. Ik weet nog goed dat Giggs toen naar me toen kwam en hij schaterend zei dat het een week had geduurd voordat ik ’nee’ zei", aldus Büttner.