Janssen blij na belangrijke penalty-goal in knotsgek bekerduel: "Kans om jezelf te laten zien"

Janssen blij na belangrijke penalty-goal in knotsgek bekerduel: "Kans om jezelf te laten zien"

Mede dankzij een benutte penalty van Vincent Janssen won Tottenham Hotspur afgelopen zaterdag met 4-3 van Wycombe Wanders in de FA Cup, en daar was de Nederlandse spits heel blij mee.

Janssen begon zoals de laatste tijd gebruikelijk is op de bank in het duel, maar mocht meteen na rust invallen. Nog geen twinig minuten later werkte hij vanaf de penaltystip, nadat hij zelf de strafschop had verdiend,  de belangrijke 2-2 binnen. Op de clubwebsite vertelt de Nederlander: "Ik was zeer gretig, omdat ik de afgelopen weken maar weinig gespeeld heb en dat toch een kans is om jezelf te laten zien. Dat deed ik, en daar ben ik zeer blij mee."

(Penalty Janssen vanaf 4:40)

League Two-club Wycombe, waar ook aanvaller Adebayo 'The Beast' Akinfewa meespeelde, bood in het spectaculaire duel goed partij. Bij een 3-3 stand was het diep in blessuretijd Heung-Min Son die, op aangeven van Janssen, met zijn tweede goal van de middag een blamage voorkwam.

"Wycombe speelde een zeer goede wedstrijd en vocht voor iedere meter, terwijl wij in het begin niet best speelden. Daarna maakten we het ze door onze wilskracht nog heel lastig. We hebben hard gewerkt en zijn verdiend door naar de volgende ronde", aldus Janssen.