Diks baalt van nederlaag tegen PSV: "Ja, kut... Dat is wel de goede omschrijving"

Diks baalt van nederlaag tegen PSV: "Ja, kut... Dat is wel de goede omschrijving"

Kevin Diks baalt nog altijd van de 1-0 nederlaag tegen PSV. De Feyenoord-verdediger is van mening dat de Rotterdammers de betere ploeg waren en de wedstrijd in de openingsfase uit handen hebben gegeven. Dat vertelt Diks tegenover Voetbal International.

De rechtsback beleefde weinig plezier aan de eerste minuten, waarin Gastón Pereiro van PSV zorgde voor de 1-0. "Ja, kut. Een beetje een slecht woord, maar wel de goede omschrijving. Of we overdonderd werden door het felle begin van PSV? Nee, ik denk het niet. Wij waren ook wel fel, alleen op een verkeerde manier", verwijst Diks naar de rode kaart voor ploeggenoot Steven Berghuis.

"We hadden nog 88 minuten de tijd om het recht te trekken en dat had ook gemakkelijk gekund", vervolgt Diks. "We hadden alleen een beetje pech… Als die kans van Jens Toornstra erin ging, hadden wij misschien nog wel kunnen winnen."

Vertrouwen
De Feyenoorder denkt echter niet dat Feyenoord veel last zal hebben van de nederlaag. "Je zit met een zuur gevoel in de kleedkamer, maar ons vertrouwen is er echt niet minder op geworden. We hebben echt goed gespeeld in de tweede helft."

Samenvatting PSV - Feyenoord (1-0)