Opvallende transfer op komst? Van Bronckhorst bij bookmakers gelinkt aan Schotse club

Opvallende transfer op komst? Van Bronckhorst bij bookmakers gelinkt aan Schotse club

Hangt er een opvallende transfer in de lucht? Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst wordt door de Schotse bookmakers uit het niets gezien als één van de favorieten om de nieuwe manager van Rangers FC te worden. De naam van de trainer viel woensdag in Schotland. 

Nummer twee op het lijstje van de bookmakers
Rangers is na het ontslag van Pedro Caixinha, twee weken geleden, op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Derek McInnes is bij de bookmakers de grote favoriet om de nieuwe trainer te worden in Glasgow, Van Bronckhorst is de nummer twee op het lijstje. Ook de naam van Frank de Boer werd kort genoemd, maar hij staat niet tussen de favorieten bij de bookmakers.

Van Bronckhorst was ook al als speler actief in Glasgow
De naam van de Feyenoord-leidsman werd tot woensdag nog niet genoemd, maar duikt opeens op als één van de favorieten. Na McInnes is de Feyenoord-coach in Schotland volgens de bookies de grootste kanshebber om aangesteld te worden als de nieuwe Rangers-manager. Voor elke ingezette euro kun je er vier verdienen bij een aanstelling van Van Bronckhorst. De oud-voetballer speelde tussen 1998 en 2001 voor Glasgow Rangers en won met de club twee keer de Premiership, twee keer de Scottish Cup en één keer de Schottish League Cup.

Rangers kent een stroeve competitiestart. De ploeg staat vierde in de Scottish Premiership, op zes punten van de nummer één Celtic FC.

​Bekijk hieronder enkele hoogtepunten van Van Bronckhorst als speler bij Rangers FC: