Zorgen bij Slot na het uitvallen van sterkhouder Timber: 'Voortekenen niet positief'

Arne Slot is tevreden met de ruime overwinning van zijn ploeg op FC Emmen (5-0), maar baart zich zorgen om het uitvallen van sterkhouder Quinten Timber. De middenvelder moest zich al voor rust laten vervangen, met op het eerste oog een enkelblessure. De competitie wordt in minder dan twee weken hervat en na de blessure van Trauner kan Slot er niet nog een blessure bij hebben. 

'Ik heb er nog niets over gehoord, maar hij verstapt zich', zag Slot. 'Dan zijn de voortekenen niet zo positief als hij met pijn naar de kant moet. Daar maak ik me ook zorgen om, omdat er voor ons gevoel eigenlijk niets gebeurt. Dan is het wel heel goed om te zien dat de anderen het in het laatste half uur zo goed doen', doelt de oefenmeester op de wissels die het duel in het laatste gedeelte van de wedstrijd bepaalden. Er werd nog drie keer gescoord in de het laatste kwartier. 

Het is nog niet bekend of Timber de hervatting van de competitie haalt. Feyenoord neemt het op zondag 8 januari in de Domstad op tegen FC Utrecht. De ploeg van Slot is de koploper van de Eredivisie en heeft een voorsprong van drie punten op Ajax en PSV.