Technisch directeur Harm van Veldhoven boos op Roda-fans na zingen 'Molenaar, rot op!'

Technisch directeur Harm van Veldhoven boos op Roda-fans na zingen 'Molenaar, rot op!'

Roda JC staat laatste in de Eredivisie en de kritiek van de supporters op trainer Robert Molenaar neemt met de week toe. Een ontslag van de trainer van de nummer laatst zal er op korte termijn absoluut niet komen. Dit zegt technisch directeur Harm van Veldhoven in gesprek met Voetbal International.

''Je moet wel naar het geheel blijven kijken''
Roda JC verloor zondagmiddag in eigen huis met 0-1 van AZ. In de slotfase van het duel klonk het vanaf de tribunes 'Molenaar, rot op!'. Harm van Veldhoven snapt de reactie van de achterban van de Limburgse club niet: "Je helpt er niemand mee. Tegen AZ hebben we een heel degelijke wedstrijd gespeeld. Na zo'n late tegengoal blijf je ontgoocheld achter, maar je moet wel naar het geheel blijven kijken. En dat doen we intern."

''Roda heeft de laatste jaren genoeg trainers weggestuurd''
"Er zit echt opbouw in het team. We zijn afgelopen zomer begonnen aan een proces en gaan daar rustig mee verder", vervolgt hij. Een vroegtijdig vertrek van Molenaar, die in de zomer werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Yannis Anastasiou, is dan ook niet aan de orde. "Daar is bij ons helemaal geen discussie over. Roda heeft de laatste jaren genoeg trainers weggestuurd. Zoiets kan alleen nog aan de orde zijn als er bijvoorbeeld ergens een conflict zit, maar daarvan is geen sprake," besluit Van Veldhoven.