Witte rook op komst: ''Messi en Iniesta verlengen contract bij Barcelona''

Witte rook op komst: ''Messi en Iniesta verlengen contract bij Barcelona''

Lionel Messi gaat zijn aflopende contract bij Barcelona verlengen. Dit maakt president Josep Bartomeu bekend in de Spaanse krant Sport. Ook Andres Iniesta, die eerder deze week nog in verband werd gebracht met Juventus, zal zijn contract bij de Catalanen gaan verlengen. Met beide spelers zou inmiddels een akkoord zijn bereikt.

''Wij zijn er rustig onder, want alles is verder geregeld''
Het contract van Messi loopt in de zomer van 2018af en diverse Spaanse media sloten een vertrek van de Argentijn niet uit. Nadat Neymar deze zomer werd verkocht en Barcelona naast aan aantal transferdoelwitten greep, zou Messi ook willen vertrekken. Die berichten worden door Bartomeu tegengesproken. Hij bevestigt dat de contractverlenging slechts een kwestie van tijd is. ''€œAlleen de handtekening van Messi ontbreekt nog. Wij zijn er rustig onder, want alles is verder al geregeld.''

Ook de 33-jarige Iniesta, die zijn gehele loopbaan al in Catalonië speelt, gaat Barcelona niet verlaten. Volgens Bartomeu heeft de club een principeakkoord met de Spaans international over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de middenvelder loopt net als die van Messi tot medio 2018.

De supporters in Camp Nou lijken dus nog een jaar te kunnen genieten van dit superduo: